classes particulars música

CLASSES PARTICULARS

A Nova Clau oferim un mètode d’aprenentatge alternatiu, per al qual no és necessari tenir coneixements musicals previs. Podràs escollir entre estudiar instrument i llenguatge musical alhora, o aprendre a tocar l’instrument en qüestió amb les bases del llenguatge musical.

A més a més també oferim la possibilitat de cursar el programa autoritzat pels centres oficials que pot fer possible l’accés als ensenyaments professionals que condueixen a la titulació professional.

A QUI VA DIRIGIT?

L’aprenentatge musical és per a totes les edats, i sense importar la localització, ja que, si s’escau, es pot optar a la formació online.

PLA D'ESTUDIS

El nostre pla d’estudis està basat en un programa personalitzat i adaptat a les necessitats de cada alumne. Aquells alumnes que vénen d’altres escoles accediran al nivell que els hi correspon mitjançant una prova teòrica (llenguatge musical) i una prova pràctica (d’instrument).

Aquest pla d’estudis està dividit en dos vessants:

ELS TIPUS

Aquestes classes seran totalment adaptades a les necessitats de cada alumne, tenint en compte les seves preferències. Donant l’oportunitat d’un ensenyament enfocat cap a una disciplina professional o a la vegada, alternatiu. A més a més, seguint el protocol COVID-19, també podrem fer aquest tipus de classes de manera online.

Per tal d’adaptar-nos a la situació actual, oferim la possibilitat d’accedir a les classes particulars a distància. Aquest mètode consisteix en la impartició de les activitats regulars d’instrument i llenguatge musical a tots els nivells. A més a més, també es poden inscriure aquelles persones que s’inicien en la formació musical, ja que no es necessiten coneixements musicals previs per accedir en aquest tipus d’activitat.

VOLS INSCRIURE'T EN ALGÚN DELS NOSTRES MÈTODES? CONTACTA'NS!

Més Mètodes

Obrir el xat
1
Posa't en contacte amb nosaltres!
Centre Nova Clau
Hola!
En què et podem ajudar?