ELS TALLERS

Mitjançant aquests tallers donem a conèixer als integrants de manera activa i dinàmica diferents parts del món musical.

Els nostres tallers estan dividits en tres tipus: rítmics, vocals i instrumentals.

A QUI VA DIRIGIT?

Estan adreçats a tota mena de grups i edats: col·legis, instituts, associacions i residències. A més a més també disposem de diferents tallers que es poden adaptar a diferents grups de persones.

ELS TIPUs

Els nostres tallers estan dividits en tres tipus: rítmics, vocals i instrumentals.

A partir dels nostres tallers rítmics, comprendrem i refermarem conceptes bàsics indispensables per executar moltes de les tasques on intervinguin elements rítmics.

A través de la percussió corporal, mitjançant el nostre cos, treballarem tots els conceptes necessaris per assolir aquests objectius. Aquest taller està dirigit, a més d’intèrprets d’instruments i cantats, a tots aquells que vulguin experimentar la música des de la seva base rítmica treballant patrons rítmics que s’utilitzen tant en la música moderna com en la clàssica.

Els tallers vocals són una manera de descobrir quin paper juguen el cos i la respiració a l’hora de cantar, per adquirir les eines tècniques necessàries que et permetin desenvolupar la veu com a instrument i potenciar la teva capacitat comunicativa i expressiva.

Una manera, en definitiva, de creixement personal des del treball de l’entonació, i els diferents ritmes mitjançant el cant, l’harmonia corporal, compartint, expressant, creixent i vivint l’experiència musical de compartir a través de les cançons.

Per altra banda, en els tallers instrumentals donem l’oportunitat d’aprendre les diferents parts i curiositats dels instruments d’una orquestra.

El taller es divideix en una part teòrica i una part pràctica, se’ls ajuda en el disseny d’estratègies adequades per arribat a adquirir les habilitats musicals proposades, (en la qual els integrants poden tocar els instruments apresos.)

VOLS INSCRIURE'T EN ALGÚN DELS NOSTRES MÈTODES? CONTACTA'NS!

Més Mètodes

Obrir el xat
1
Posa't en contacte amb nosaltres!
Centre Nova Clau
Hola!
En què et podem ajudar?