EL NOSTRE BLOG

jelleke-vanooteghem-zpQpn5N1na8-unsplash

«Com la Música Impulsa les Habilitats Motrius en Nens»

La música, juga un paper fonamental en el desenvolupament integral dels nostres alumnes. En aquest article, explorarem com l’educació musical contribueix al desenvolupament de les habilitats motrius en els més petits, demostrant que cada nota i cada ritme són claus per a l’harmonia del seu creixement.

L’execució d’instruments musicals implica una destresa precisa, estimulant el desenvolupament de les habilitats motrius en els nens. En prémer cordes, colpejar tecles o percutir tambors, estan afinant la seva coordinació de les mans i els ulls, reforçant els músculs petits de les mans, essencials per a les activitats del dia a dia.

El ritme i els moviments associats amb la música també contribueixen al desenvolupament de les habilitats motrius. Ballar, saltar o participar en activitats rítmiques reforça els músculs grans, millora l’equilibri i la coordinació corporal.

La connexió entre la música i el moviment va més enllà del desenvolupament físic. La coordinació entre el cos i la música desperta la ment, fomentant el desenvolupament cognitiu. Els nens aprenen a seguir patrons, anticipar canvis i sincronitzar els seus moviments amb el ritme, la qual cosa contribueix a un pensament més àgil i ràpid.

Descobreix les emocionants classes de música que oferim al Centre d’Estudis Musicals Nova Clau. Inscriviu els vostres fills i deixeu-los explorar el fascinant món on la música i el desenvolupament es troben en perfecta sintonia!

Altres entrades del nostre blog

Taller musical Lleida

Concert La Marató

Proin convallis massa et posuere eleifend. In dictum ante eu sem dapibus semper. Nulla eu blandit nibh. Cras et augue eget nisl blandit eleifend. Donec

Llegeix més »
Obrir el xat
1
Posa't en contacte amb nosaltres!
Centre Nova Clau
Hola!
En què et podem ajudar?